WEL WAT EENTONIG

Net een paar dagen thuis nu, diverse zaken geregeld, nieuw internet via glasvezel en nog wat boodschappen gedaan, bezoekje aan Loes, Gianni, Max en Tara en terwijl mijn buren Aly en Henk met dikke zonnebrillen op in de voortuin de zon koesteren ben ik m’n ski-kleding aan het inpakken want ja,    ………. een voorzitter moet voort   ???   nou ja, met enkel leuke dingen dan. Heb net op de page gekeken voor de sneeuwgegevens en dat ziet er daar niet slecht uit. Maandagochtend vliegen naar Geneve en verder met de trein richting zus en zwager welke daar al reeds zijn. Ik kan zo gezegd gewoon aanschuiven…………….. wel ff een paar ski’s scoren daar ,  de rest is geregeld.

PARTIR C`EST MOURIR UN PEU
WINTERSPORT EIND MAART

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.