COREBRIDGE HERE I COME !

Het duurde vanochtend lang voordat wij (de fietsers ) van boord konden.  Eerst de vrachtauto’s , dan de campers, gewone auto’s en motoren daarna nog enkele losse containers en vlak voor de laatste auto’s ging er een soort interne gangway (ramp) naar beneden en konden de fietsers er af. 10.00 uur aanmeren maar uiteindelijk om 11.00 uur pas van boord. Nou ja,  er zijn minder leuke zaken in ’t leven. Tomtom op het fietsje aangezet maar daar had ik niet zoveel aan. De cycleway (72) stond perfect aangegeven, eerst naar Newcastle, da’s c.a. 18km, daar koffie gedronken, sandwich gekocht voor onderweg, geld getrokken en gaan maar weer. …….. Weer ……. ja weer, perfect fietsweer, slechts in het T-shirt , zonnetje in de rug, geen wind, grandioos, paden goed aangegeven kortom wat wil je nog meer. De river Tyne volgend tot buiten de stad en om c.a. 13.00 uur de sandwich, praatje gemaakt met een passant met oude BMW (biker) en op naar Corbridge.  Na een mooie tocht voornamelijk langs de rivier met af en toe een klimmetje aangekomen in Corbridge, een heel leuk plaatsje aan de rivier en de kamer opgezocht in de ” Angel Inn ”  zie foto’s  hier onder.

IMG_2899  IMG_2893

Ja, en verder valt er niet zoveel te vertellen.  Vanavond staat er kipfilet en asperges op het menu en na de koffie gaat de voorzitter naar het lokale danspaleis ……. uuuuhhhhh ??

IMG_2900

KLEIN LEED EN INTENS GELUK ONDERWEG NAAR NEWCASTLE
AANNEMERSBEDRIJF HADRIANUS VOOR DEGELIJK METSELWERK

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.