OP WEG NAAR THE ISLE OF MAN

20160423_225419Hoe ga ik het allemaal in mijn wellicht te kleine rugzakje krijgen ? Nu wij geen tentjes mee nemen dacht ik wel toe te kunnen met een kleinere rugzak. Zorgvuldig (na lang wikken en wegen bij Beversport) een leuke rugzak aangeschaft van Jack Wolfskin. Alleen als je een tablet (stukje schrijven) mee neemt heb je  ook een adapter, een verloopstekker, je lader voor je Iphone etc. nodig. Het lijkt wel te lukken maar toch passen en meten.  Maandagochtend naar Schiphol, een uurtje na vertrek aankomst Liverpool, met de metro oid naar het centrum en vandaar lopen naar de haven voor de ferry naar Man. Liverpool is tof. Ik was hier vorig jaar naar toe gelopen vanaf Manchester met Esther, ik vind het een leuke stad.

Na aankomst op Man eens zien of wij wat leuks of onzinnig te mauwen hebben, keep in touch.

DE DRAAD OPPAKKEN.
MANX ZELF

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.