MANX ZELF

Nou, om er te komen had nog veel voeten in aarde want de ferry van 11.15 uur ging niet en om 19.15 uur waren wij aan de beurt. De tickets kopen ging ook niet van een leien dakje want de apparatuur weigerde. Een uur later konden we eindelijk de stad in om de niet geplande tijd te doden. Dat doe je dan maar o.a. in de kroeg, gezellig maar niet voor de gehele dag. Dus op zoek naar de Cavern, de kelder waar de Beatles beroemd geworden zijn.

20160425_131117 20160425_161809

Daarna maar naar het museum en vervolgens naar de ferry waar bleek dat er iets fout was met onze tickets. Met excuses en een uur later eindelijk aan boord, een tocht van bijna drie uur met een draagvleugelboot ( Man ligt c.a. 120 km uit de kust ) en eindelijk om 22.30 pas in het hotel. Morgen dus eerste deel van de tocht gaan lopen langs de kust naar Castletown    pfffffffff

OP WEG NAAR THE ISLE OF MAN
LUCKY BASTARDS

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.