EEN ZONOVERGOTEN MOBIEL WEEKEND

Zaterdagochtend begon voor dit zondagskind (huh) met een prettig motorritje naar Zwolle.  Als je met dit weer nog niet van motorrijden gaat houden wordt dat nooit meer wat . Licht ontbijtje tussen kinderen en kleinkinderen en daarna met drie BMW’s (R100RS,R600R en mijn R1200C) een schitterende rit o.a. via het dijkje langs het Veluwemeer naar Elburg.  Koffie op een gezellig terras, afscheid daar en solo verder via de polder naar Monnickendam waar inmiddels  IbizzaSandra was  thuis gekomen.   In de avond met geliefde op  de exclusieve Vespa 946 van Daan naar een foodfestival in Purmerend en de volgende avond een proefrit op de Aprilia 750, even over de dijk naar Marken. Wel een totaal andere motor dan mijn dikke ding uit Beieren. Behoorlijk snel, veel toeren, lekker sturen op zo’n dijkje en een prachtig geluid. Een opmerking slechts …….. die twee uitlaten onder de buddy geven behoorlijk wat warmte af wat ongetwijfeld lekker is in de winter maar des zomers ??  Op maandagochtend verder getuft naar Schiedam naar zus Thea en in de avond retour Drenthe via o.a. Ermelo, kortom een zeer mobiel weekendje.

Vespa_946     aprilia-shiver-750

 

 

 

WATERSTONES
STAND VAN ZAKEN

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.