STAND VAN ZAKEN

Vandaag woensdag 25 mei alweer 3 weken thuis na the Isle of Man.   Het kriebelt en het is dus weer tijd om op reis te gaan.   A.s. vrijdagmiddag naar Monnickendam, zondag naar Noordwijk voor een familie-reunie van Sandra en maandag naar Schiedam om zus Thea op te halenteneinde te gaan fietsen van Salzburg naar de Adriatische zee. Een afstand van 410 km,  echter we hebben tijd en zin. Daarna drie dagen thuis en dan op de motor met motormaatje Rene naar Zuid-Spanje waarna een twee weekse Portugalvakantie volgt met vriendinnetje en solo al kamperend in o.a Frankrijk terug oftewel  een c.a anderhalve maand van huis. We schrijven dan ongeveer eind juli en dus moet er voor daarna nog iets verzonnen worden.

Maar eerst moet er morgenmiddag nog even de kaakchirurg bezocht worden voor een wortelpunt ??behandeling. Uit redelijk betrouwbare bron vernam ik dat je daar enkele weken een dik en blauw gezwollen gezicht aan kan overhouden dus hoop ik dat die bron er faliekant naast zit. En vandaag natuurlijk in het zwembad in Zwolle aanwezig geweest want vijfjarige Tara moest afzwemmen voor haar A-diploma.

Zwemdiploma A gehaald!

Zwemdiploma A gehaald!

Zo wat alle opa's en oma's waren aanwezig

Zo wat alle opa’s en oma’s waren aanwezig

Zo wat alle opa’s en oma’s waren aanwezig dus was het heel gezellig en tropisch daar. Nu eerst eens de fiets op gaan zadelen met tassen, tentje, onderbroeken en scheermes en dan alvast gaan dromen van sweinkotelett, wiener schnitzel und kartoffel mit gemüse .

 

 

EEN ZONOVERGOTEN MOBIEL WEEKEND
MET EEN LOCOMOTIEF ZONDER VERSNELLINGEN

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.