NA REGEN KOMT ZONNE(S)GEIN

Dag drie besloten wij om de gemiste kilometers (we lagen achter op ons schema) goed te maken door nu maar wel tolwegen te gaan pakken i.p.v. uitsluitend binnendoor. Dat begon vanaf het hotel in Brive met regen, dat werd na enige tijd stortregen

de binnenzijde van mijn vizier wordt dan na verloop van tijd ook nat en zie je geen zak meer, mijn rechter knipperlicht begon (waarschijnlijk vocht in de schakelaar) spontaan te knipperen en ging uitsluitend uit door constant de uitknop tijdens het rijden ingedrukt te houden, daardoor werkt ook je linker knipperlicht niet meer kortom lekker ontspannen rijden gedurende 300 km ….. niet dus. De Pyreneeën naderden en wat moed gaf was het gegeven dat in Spanje de zon zou schijnen. Doorjakkeren dus maar, maar lullig dat als je met 120 km/uur naar links wil om een escargot voorbij te gaan je linker hand/arm moet uitsteken.

Nou ja om een kort verhaal lang te maken, we hebben het gehaald, na de middag de Pyreneeën door en door de tunnel die de grens vormt en zie …….. in Spanje scheen de zon, m’n knipperlicht ging weer werken zoals ’t hoorde en ook bij mij scheen wederom de zon.

Een fantastische rit (door de uitlopers) volgde, goedkope benzine getankt, natte kleding uit , kortom genieten en motorrijden zoals motorrijden bedoeld is. Twee pompen later kwamen we bij een pomp waar wij beide slechts 6 liter konden tanken omdat de benzine gewoon op was. En na drie maal de neus gestoten te hebben op zoek naar een hotel (resp. gesloten, opgeheven en niet open), vonden we voor 45 euro een luxe hotelkamer waar bovendien ook s’avonds nog eens lekker gegeten kon worden ook. Kortom deze dag was weer helemaal goed en morgen op pad voor de laatste etappe richting Yvonne (vrouw van Rene) die bovendien vandaag jarig was.

FF EEN MOTORTRIPJE NAAR SPANJE
KOELVEST AAN EN GENIETEN

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.