DE SFEER IS IDEAAL HIER.

Gisteren na 245 km rijden vanuit Porto aangekomen bij het (vakantie)huis welk Sandra gereserveerd had voor de komende 10 dagen.

Altijd een beetje afwachten hoe e.e.a. bevalt , waar ligt het, hoe ligt het, hoe is de omgeving etc. Nou, dat viel zeker niet tegen. Gelegen in een dal van c.a. 4 voetbalvelden groot zijn naast het onze nog drie andere stulpjes te vinden, is er plaats voor enkele caravans en zijn er twee “de Waardtenten” te huur. Stuk voor stuk met veel ruimte en dus privacy. Voor de tenten is er een gloednieuw badhuis met drie douchekamers zo luxe dat menigeen die thuis zou wensen. Ook wij hebben in ons stulpje niet te klagen , een leuk terras met tuin, slapen beneden en de keuken en woonkamer op splitlevel. Alles is aanwezig , in het (eco)zwembad geen chloor o.i.d. maar via waterplanten aan de rand een natuurlijke zuivering. Een gigantisch uitzicht naar het dal en een zeer rustige plek.

Terras met uitzicht in het dal.

Terras met uitzicht in het dal.

Het keukenraam.

Het keukenraam.

Hoezo privacy ?

Onze stulp op afstand.

De sfeer is ideaal !

De sfeer is ideaal !

Wat een poten he'

Wat een poten he’

Vanmorgen in het aangrenzend stadje koffie gedronken en een leuk restaurantje ondekt en terug bij huis gezwommen tussen de visjes in het ecobad. Morgen maar eens de omgeving gaan verkennen en zien wat er zo al te beleven is.

WONDERFULL PORTO 2
DE SFEER IS WEER IDEAAL HIER.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.