DE SFEER IS WEER IDEAAL HIER.

Wij hebben een geweldige dag vandaag achter de rug.

1

Stukje achteruit rijdend op onze hellende oprit dermate ver dat de voorwielen slipten en wij niet meer omhoog c.q. weg konden.  Ik stapte uit , gleed uit op het grind en viel met mijn oog in de haak van het portierslot van de openstaande autodeur.

2

Bij het voor de derde maal ronden van dezelfde ( foute ) rotonde ging ik door het lint, stapte uit, trok het rechter portier van Sandra open, brulde ” en nu eruit jij” waarop ze voor ’t eerst een keer luisterde, zowaar uitstapte maar bovendien uithaalde en met een gerichte linkse direkte mij KO sloeg.

3

Op de terrastafel staande zou ik even een zware overhangende tak tegen enige veerkracht in bevestigen aan de balk van de pergola.  Edoch, net toen ik van de tafel wilde afstappen bleek ik de veerkracht van de tak onderschat te hebben en veerde die terug in z’n oorspronkelijke positie. M’n voet was al naast de tafel maar m’n oog nog niet.

4

Ik stond onder de douche, glijdt uit over een daar toevallig liggende bananenschil , weet nog net de slang van de douche te grijpen echter daar zat nog een douchekop aan welke mij vervolgens vol raakte op het aangezicht.

Raden maar welke gebeurtenis op waarheid berust.

Ik ga op reis en neem mee......?Ik ga op reis en neem mee ……..?

foto-1Bij voorkeur een zonnebril.

De rest van de dag de statuten eerbiedigd oftewel geen flikker uitgevoerd, lekker gegeten, geluierd, in de zon gelegen en voetbal gekeken.

Morgen naar de universiteitsstad Coimbra met een grote zonnebril

 

 

 

DE SFEER IS IDEAAL HIER.
LUIEREN, LANTERFANTEN EN ZALIG NIETSDOEN !

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.