TIJD VOOR NIEUWE AVONTUREN

Dinsdagavond thuis gekomen vanuit Malaga (2 weken) was het natuurlijk tijd om een  hotelletje te boeken in de buurt van Willemstad. Die zaterdagochtend zou de BMW-cruiserclub gaan toeren langs de Deltawerken in Zeeland en de voorzitter wilde daar graag bij zijn echter om nu ( 9.45 uur verzamelen daar ) vanuit Drenthe daar heen te rijden die ochtend …………..? We zijn natuurlijk niet voor niets lid van een luieren-organisatie. Dus een hotelletje in de buurt van Willemstad de dag ervoor was een prima oplossing.

De dag was leuk, informatief en dubbelleuk omdat je op de terrasjes tussendoor ook heerlijk kunt kletsen met gelijk gestemden over natuurlijk …… motoren.

img_4494

 

img_4492

‘s-avonds met Rene ( hij naar Marken, ik naar Monnickendam ) terug gereden om weekend te gaan vieren bij mijn vriendinnetje. Twee dagen daarna een appje van zus Thea of ik toevallig de komende week nog vrij had ??            Ja, best wel…………… in dat geval ……….. zij wilde wel graag gaan wandelen in …….. ??   Nou dat werd dus Luxemburg en vandaar dat de voorzitter dit stukje nu zit te tikken in een hotelletje in de buurt van Echternach. Ja, ’t is een zwaar leven dat vakantie vieren… soms denk ik terug aan m’n arbeidsperiode waarbij het meestal een stuk makkelijker was, gmmfffp. Vanmiddag onderweg Maastricht/Eisden aangedaan waarbij bij Ebel en Andre de koffie en een stuk vlaai klaar stonden ……. ook nooit onaangenaam en daarna door naar hier waarbij morgen het plan is om te gaan wandelen in het Mullertal.

20160927_112803

Nou, dat Mullertal is (inmiddels bekend) heel leuk met tal van wandelpaden door bossen, over velden en fikse heuvels en niet te vergeten spelonken, ja heus, op de foto ziet het er nog behoorlijk begaanbaar uit maar verderop kwamen wij spleten tegen waar je zijwaards lopend door moest en absoluut dus uitsluitend geschikt voor maatje 38 en slanker. Wat ook heel leuk was is dat wij op een gegeven moment in een dalletje op een soort kruispunt een bordje zagen waarop aangegeven dat er 40 meter verder in de beek frisdrank klaar stond. Als je dan die kant oploopt en achter wat struikgewas een beekje vind staan daar in de beek 2 kratten met Cola, sinas en bronwater……….. Best  wel leuk toch van die Luxemburgers.

Na een aantal dagen/wandelingen daar vertoeft te hebben en niet te vergeten een indrukwekkend oorlogsmuseum in Diekirch en eveneens  een leuk klein automobielmuseum was het weer tijd om naar huis te gaan teneinde in alle rust ( jaha, vooral niet vermoeid geraken ) nieuwe tripjes te bedenken.

HANS EN DE WALK OF FAME
FEESTJE !

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.