OVER EEN UILTJE KNAPPEN EN EEN C3

De vraag is al eens meer gesteld …….. en Hans wat doe jij nu zoal de hele dag nu je niet meer arbeidend je dag vult ?  Nou arbeiders …… da’s aanpoten hoor .  Een uurtje of acht of later m’n bed uit, richting garage om de krant uit de bus te vissen, ontbijtje scoren, krantje lezen eindigend met de dagelijkse puzzeltjes en tegen die tijd is het meestal wel 11.00 uren of later. Boodschapjes (indien nodig) , kopje koffie nadien en ja dan volg je de agenda want daar staan natuurlijk regelmatig afspraken in varierend van koffie drinken elders tot museumbezoek of andere leuke zaken.
Een van die andere leuke zaken is dat ik bijvoorbeeld wat automobielbedrijven afstroop op zoek naar leuke auto’s waarbij het iedere keer weer opvalt dat de aanwezige verkopers het niet altijd even druk hebben en altijd wel in zijn voor een praatje over , natuurlijk, auto’s  ( altijd leuk ) en ja je weet nooit wat vandaag of morgen daar ineens tussen staat waarvan je denkt ……. die moet ik hebben.    Of zoals afgelopen vrijdag op weg naar Sandra waarbij ik eerst even per trein naar Amersfoort gereisd ben ( een heel leuke tentoonstelling in de Kunsthal ) en daarna een heel gesprek had met een Citroen-verkoper in een pop-up store die een C3 in de aanbieding had voor private leasing, een redelijk nieuw concept wat meer en meer opgang vindt. En daarna ………. ach …… thuis had ik een uiltje kunnen knappen maar hier in Amersfoort een uil niet te knappen maar op de jatten!

img_4558

FULL THROTTLE OF DEAD SLOW AHEAD
MIJNHEERTJE URINE EN ANDER LEUKS

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.