KROATIE OF WAAR BEGIN JE AAN ?

Het is 28 september, morgen trouwt Esther met Ricardo in het gemeentehuis van Groningen en het is inmiddels bijna 14 dagen geleden dat m’n verloofde en ik in de vroege ochtend terugkeerde vanaf Mallorca dus tijd om weer eens op pad te gaan.

De planning is c.a. 14 dagen weg te blijven en te gaan naar Kroatië en wel op de motor samen met JanCarel. Hij heeft vrienden op het eiland Vis en wij samen hebben verre familie op het eiland Korcula beide gelegen ter hoogte van de havenstad Split. Om in oktober nog per motor ( heen en terug ) 3400 km af te gaan leggen moet je enigszins van Lotje getikt zijn. Maak er maar 3800 km van want we zijn niet van plan de kortste weg te nemen, wel de leukste en ook daar aangekomen zullen we richting de beide eilanden de nodige kilometers dienen af te leggen.  Waarom zo laat in het jaar ? Nou, gezien de hitte in de zomer daar ( soms tot 35gr) zouden wij pas in september gaan echter van alles kwam er tussen en uiteindelijk wordt het pas 1 oktober en dan ook nog pas om 14.00 uur vertrekken vanuit Nieuwegein dus zullen we niet eens zo ver komen de eerste dag maar zijn we EINDELIJK! wel op weg.

Van alles verwacht ik aangaande het weer dus in de bagage is onder andere aanwezig een regenbroek en jack, regen(over)schoenen, paraplu en extra handschoenen. De bedoeling is om onderweg in Oostenrijk/Italie enkele hoge passen mee te pakken en da’s echt een pretje op een motor als ’t regent (niet dus ), nou ja …….. we gaan het  zien …… of niet ! Zondag of Maandag kan ik wellicht berichten via dit medium, vriendelijk verzoek ……. neem ons mee in uw gebeden want ik ben bang dat wij die steun wel kunnen gebruiken.

EEN DAGJE PALMA
KROATIJA OF KROATINEE ????