KORCULA AT LAST

Een korte overtocht, de ferry af en daar stond Harry (jongste broer van mijn zwager) en zoon Pedro ons op te wachten.

Pedro en JanCarel

Een hartelijke ontvangst was ons deel ( mooie zin toch ?) En achter de auto van Harry aan rijdend bereikten we diens stulpje. Nou, stulpje, het zwembad mocht dan leeg zijn, de plaats/ligging was absoluut fantastisch ……. wat een uitzicht.

Uitzicht vanaf het terras voor de living.

Nee, Harry en Nada wonen daar niet verkeerd………. een perfect uitzicht op de baai en toch vlak bij het stadje Korcula waar ik overigens 43 jaren geleden al eens was. Voor de oorlog dus ………

‘s-avonds uit eten met de familie en ook daar een perfecte plek met dito uitzicht. De volgende dag een beetje chillen ……. hadden we wel verdiend vonden wij zelf waarbij het weer uitstekend meewerkte. Naast regenschoenen hadden wij toch maar optimistisch als altijd een zwembroek mee genomen. En ja daar sta je dan op 10 oktober¬† in het heldere water van de Adriatische zee.

Strandje voor jou alleen.

Een heel mooi eiland met leuke plaatsjes en op dit moment weinig drukte.¬† Na al dat reizen was het ook wel eens leuk om ‘s-avonds gewoon aan te schuiven voor een spelletje yatzee met de familie waarbij eveneens veel herinneringen werden opgehaald.

Onze gastheren en vrouw.

En ja, het werk ging door dus zoek je daartoe een perfecte plek op.


 

ZEIK ZEIK EN ZEIKENDNAT
EN NU VAN KORCULA NAAR VIS