BELLA ITALIA 2 EN RICHTING HUIS.

Na de Fiat’s in Salo’ , het was die dag schitterend weer wederom, volgde een trip langs de westkant van het Gardameer en koffie aan het einde daarvan in Riva del Gardo. Daarna een schitterende tocht met passen en mooie dalen richting het motormekka de Stelviopas.

 

De foto’s  spreken wel voor zich dacht ik. Het is snoepen om daar te kunnen crossen met natuurlijk schitterende herfstkleuren inmiddels.

Na de nodige passen kwamen we via Oostenrijk in het duitse Stuttgard voor een hotelleke en het plan ontstond om de volgende dag het Porchemuseum aldaar te bezoeken en omdat ik daar al geweest was met Sandra zou ik zelf het ook daar aanwezige Mercedesmuseum bezoeken. Beide gebouwen voorzien in zeer indrukwekkende architectuur zodat zowel binnen als buiten kijken een feestje was.

Mercedes 300 of Adenauerauto. Een dergelijke auto was ooit in het bezit van mijn zwager.

Evalueren tijdens de lunch in het centrum van Stuttgard en daarna op weg naar ons lullige  oude-mensen-onderkomen in het zwarte woud c.a. 50 km verder om nog een namiddagje te relaxen. Een kamer v.v. zeer groot balkon op twee zijden,  ingericht met veel ouderwets eikenhout, begeunieus, peteunieus een schommelbank kortom ’t was er allemaal.

De volgende dag knallen ( c.a. 600 km ) , rond zessen nasi bij Ome Ko in Muiden , ik door naar Sandra, JC naar Haarlem en een fantastische trip genaamd “rondje Balkan ” was ten einde.

 

BELLA ITALIA
31 DECEMBER EN TIJD VOOR FILOSOFIE