DRIE WEKEN DAARNA FINCA la LUZ

Ja, en als je dan drie weken thuis bent is het eigenlijk tijd voor weer een vakantie-tje . Daar laatst Spanje ons prima bevallen is dit keer maar eens voor de verandering naar Spanje. Weliswaar zuid-spanje dit keer i.p.v. noord-spanje  maar in ieder geval Spanje. Aardige mensen daar, aangenaam klimaat en doorgaans niet duur kortom Spanje moest het dit keer maar weer eens worden.

Duidelijk intro zo om aan te geven dat wij dit keer naar ……………. nee he’¬† ………….. Een finca is spaans voor boerderij en via booking.com kwamen we bij Finca La Luz. Een adres c.a. 20 km buiten Sevilla de stad die we wilden bezoeken. Huurautootje reeds geboekt, fietsen ook verkrijgbaar dus dat moet gaan lukken.

 

Volgens mij heeft deze finca geen kippen los lopen of scharrelvarkens en ook geen WC met een hart-vormig gaatje in de deur , nou ja we gaan het ontdekken.

SEPTEMBERVAKANTIE Vervolg
SEVILLA IN DE HERFST