SPAANSE GEWOONTES

Ja, dan ben je weer thuis in dat inmiddels koude Nederland, op het moment van schrijven nauwelijks 7 graden en ga je weer over tot de orde van de dag. Dat begint bij mij met laat uit bed, verder wakker worden, krantje lezen. Daarna denken we aan enkele huishoudelijke taken ( alleen denken ) , dit stukje schrijven en er achter komen ………… heb dit al eerder hier beweert dat Spanje mij wel ligt. Vriendelijke mensen, lekker klimaat, niet duur en natuurlijk fantastisch eten.  Je neemt altijd wat  mee naar huis, ook in de figuurlijke zin en zo kwam ik er achter dat Paella maken niet moeilijk is en fantastisch kan smaken. Na in Baskenland al kennis gemaakt te hebben met de Pintxos was de volgende uitdaging natuurlijk de Tapas. Iets groter ( doorgaans ) dan de Pintxos maar zeker zo lekker. Heb vervolgens i.v.m. de verjaardag van de jongste twee spruiten die hier gevierd zou worden ongeveer een dag in de keuken gestaan en kreeg op de dag zelf nog hulp van twee keukenprinsesjes.
Het resultaat was wel een lekkere hap eten met een gezellig sfeertje oftewel …..missie geslaagd.

KOEKJES VAN DE NONNEN
FANTASTISCH LEVEN