FANTASTISCH LEVEN

Je kunt hebben een fantastisch leven. Dat kan o.a. doordat je fantastisch aan het leven bent en dan alles overziend ………. ‘k eb toch eigenlijk wel een fantastisch leven ……… zo.

Als die poes in de vensterbank kon denken ( weet je veel ?) dan zou ie wellicht vast iets dergelijks denken/dromen.        Beetje liggen daar op een dekentje op de verwarming, af en toe aangehaald worden door een cafegast die, zoals vandaag, exact hetzelfde dacht.

Ja, zo zitten wij af en toe te mijmerfilosoferen.  En dat kwam weer zo ………….

Een sportief (werk)ha,ha,ha-weekje achter de rug met drie squashpartijen op even zoveel dagen. Gevolgd door een gezellig weekend met een sinterklaasavondviering eindigend met het door mij zeer gewaardeerde idioot stomme spelletje “thirty seconds” waarbij de in de minderheid zijnde jongetjes het weer eens wonnen van de in veel grotere aantallen aanwezige dames. Zelfs “onder” de speeltafel lagen nog twee  teefjes.

Dan rijd je de volgende ochtend van Monnickendam naar Amsterdam-noord, parkeert daar je auto voor €1,- , neem de nieuwe noord-zuidlijn naar het rijksmuseum voor een fantastische tentoonstelling over de tachtigjarige oorlog. Intimi weten dat ik alles betreffende historie vreet gelijk een leeuw  een reebokje.    Misschien trouwens wel een idee voor de Oostvaardersplassen …….. die leeuwen hebben geen nare gevoelens en zullen vast niet overgeplaatst willen worden ……….

Kortom ik had het rond lunchtijd reuze naar de zin, zie dan een gezellig kroegje waar men ook vast wel tieten en tietjes zou hebben  en ja hoor men serveerde in dit etablissement diverse tos-tietjes. Nou,  daar zit je dan, kopje koffie erbij, poes in de vensterbank, wat die dacht wisten we al, beetje naar buiten kijkend, beetje mijmerend en dan denk je ………………… al meer dan eens geventileerd in dit medium, wat ben ik toch een geluksvogel.  En dit gevoel moest ik toch maar weer eens vastleggen.  Nou beste lezert ….. bij deze.

SPAANSE GEWOONTES
LULLEN, WORSTEN EN OVERIGE AANHANGSELS.