FOKKE EN SUKKE OP DE CAMPING

Tenten bouwen doe je natuurlijk niet alleen, da’s vakwerk en daar hebben Fokke en Sukke professionals bij nodig

Peter en teambaas Jan
De rest van het team bestaat uit Mike, Sukke, GertJan en Fokke.

Zoals al eerder aangegeven slapen/wonen wij op de camping in Platja de Aro waar ik ‘s-ochtends het onbijt verzorg voor de opbouwpploeg, koffie maak en meegeef voor half-elf koffieronde en na op de motor de boodschappen gedaan te hebben koffie zet en de lunch klaar maak die ik vervolgens rond 12.30 uur per motor wederom ga brengen op de camping waar gewerkt wordt thans 30 km noordelijker in Platja de Pals. Een paar uurtjes mee werk en tegen 15.00 uur weer terug rij om te gaan beginnen aan het diner.

Er is op de camping en op de boulevard aan het strand geen topdrukte waar te nemen rond eind april, een beetje saai dus maar op onze vrije zondag laatst zijn Pedro ( pardon Sukke dus ) en ik gaan wandelen langs het strand en dan kom je toch wel leuke kleine baaien en strandjes tegen.

Helemaal voor jou alleen.
Ook niet slecht.

Na een fiks wandelrondje kun je dan met een omweg naar het stadje terug waarbij in de hoofdstraat wel wat leven in de brouwerij is met aardige modezaken, leuke restaurantjes en de nodige kroegen.

Veertig jaar geleden al had deze Fokke de uitspraak over spaanse -costa’s met zoiets als; Welke eenvoudige idioot gaat hier nu op vakantie om in bijvoorbeeld Blanes je te laten fotograferen op de rug van een ezeltje met een ( toen al aanwezige ) torenflat op de achtergrond ?

Ooit toen heb ik eens deze costa’s bezocht en dacht dat ik over m’n nek zou gaan toen ik ergens daar een display bij een eetzaak tegenkwam met daar op de tekst ……….. “hier kan men met nederlands geld betalen ! ….. we hebben frikadellen, gehaktballen en ………

Ik moest aan dat moment van destijds denken toen ik hier …. dus anno 2019 onderstaand bord tegen kwam.

Ja mensen ……… ’t kan nog steeds ……………

FOKKE EN SUKKE BOUWEN EEN TENTJE.
FOKKECOSTA & SUKKEBRAVA