NEUSJE UITDEUKEN

Op bovenstaande foto is natuurlijk niets aan het neusje te zien maar …………….
De dag begon goed, ontbijtje, trein af Purmerend naar Schiphol, kopje koffie daar , inchecken/koffers droppen en vliegtuig in. Comfortstoelen dus lekker wat beenruimte, filmpje voor de neus en boven de Noordzee een knal en oranje flits en even later de mededeling van de piloot dat het vliegtuig zou blijven vliegen maar wel terug moest naar Schiphol. Dus zitten we nu gezellig ipv in Orlando in het Ibis-airport-hotel nabij Badhoevedorp en is men een eindje verderop het deukje in de neus van het toestel uit aan het deuken.
Wordt vervolgd.

We kregen een hotel, lunch, diner etc. aangeboden ivm vertrek de volgende dag. Een crime om in de shuttle naar het hotel te komen, druk,druk,druk. Er was n.m. ook een teruggekeerde KLMvlucht met een kapotte airco. Vandaag dus maar een nieuwe poging gedaan . Dat wachten buiten op die shuttle in de kou was niets dus ’n ubertje besteld. Da’s toch wel reteluxe …….. we kwamen beneden in de lobby en hij kwam al aanrijden, aardige gast die ons rap naar schiphol bracht, inchecken ging ook supersnel dus nu maar wachten op vertrek.

We hebben exact dezelfde comfort stoelen waarbij ik hoop dat er niet schoongemaakt is want ‘k heb gisteren m’n krant en pen in het stoelvak laten zitten dus met een beetje mazzel zit eea er nog………. niet dus.

UPGRADE
VUURPIJLEN VERBODEN !