AUTO’S AUTO’S AUTO’S

Ja, die aandacht is for ever. Ruim voor het behalen op achtien jarige leeftijd van het rijbewijs kocht ik al boeken over o.a. klassieke auto’s en heb sindsdien ook menig automuseum bezocht. Bovenstaande afbeelding is een Alfa Romeo uit 1931 op een concours de elegance in Cernobbio een klein romantisch plaatsje aan het Comomeer. In het stadje zit een fotograaf die ( van vader op zoon ) daar in 1931 die foto maakte in front van de Villa d’Este een luxe hotel aldaar en deze foto was op canvas te koop. Ik was direct verliefd op deze plaat echter de volgende dag om 10.00 uur zou het winkeltje openen maar er verscheen die ochtend niemand en ook na het bellen van vier daar getoonde telefoonnummers geen contact. Nood gedwongen via de etalageruit deze foto gemaakt en inmiddels hangt deze plaat ook op canvas in mijn huis. Wat hebben we nog meer met auto’s ? Nou, onderweg naar huis in de duitse Eifel op bezoek geweest bij dochterlief die daar met het gezin in een vakantiepark was.

Wij verbleven een nacht in een hotelletje bij de beroemde Nurburgring waar twee weken later de formule I weer van start zou gaan ( Max V. op de tweede plaats ) en wat ik dan proef daar in de buurt is pure snelheid. Wij met onze burgelijke Golf Sport( jawel )Van met twee nog burgelijker stadsfietsen achterop tikten daar in de buurt de 180km/uur aan ! 🙂 Nooit eerder waren onze fietsen zo snel !

Ja, zelfs het kenteken klopt want in het Fries betekent dit TurboGrandVitesse ………… of zoiets ?? Weet ik veel ……..:)

Nou ….. en toen naar huis, ……. niets spannends te vermelden op 18 september en sinds die tijd t/m heden ( 27 okt.) geen flikker uitgevoerd. Nou ja ……. wel wat natuurlijk ……… druk bezig met allerlei bouwkundige zaken thuis, beetje squashen zolang ’t mag, beetje motor rijden en binnen niet al te lange tijd maar weer eens een hotelletje boeken in Zeeland of zo. Spotgoedkoop nu want ja hoe krijg je het vol. Misschien niet helemaal zuiver maar ja er moet toch iemand zijn die de economie draaiend houdt, dus laat ik die taak maar op de tengere schouders nemen ………… zucht.

MAMA MIA
ZWAAR AAN ‘T WERK !