TENTJE OP ZETTEN

Nou zeg maar gerust tent want deze types zijn ruim 3 meter hoog, voorzien van vaste slaapkamer met airco, vaste badkamer met douche en toilet een redelijk groot keukendeel en opzij nog aparte slaapvertrekken dus acht personen kunnen hier probleemloos slapen.

We zijn inmiddels aangeland op Serignanplage c.a. 100 km terug naar het oosten gezien af Prairie welke camping richting spaanse grens ligt. We hebben hier elk ons eigen mobile-home

Ik ben hier eerder naar toe gegaan om Jan en Riet op te vangen, een ervaren tentenbouwerechtpaar en samen hebben we een aantal van de twaalf mobile-home’s gereed gemaakt voor gebruik voor ons zelf en de nog te arriveren rest van de ploeg. Gas, water en electro aansluiten en zonnehemels plaatsen boven de veranda’s. De volgende dag begonnen met het complete team aan de grand-lodges, de eerder beschreven gigatenten.

De cateringmotor.
Het bekende verhaal van de werk en luxepaarden !

We schrijven inmiddels 7 juni en de grote tenten zijn zo goed als klaar. Het zat reuze mee allemaal en de volgende klus is het opzetten van de z.g. receptietenten voor de beheerders die overigens pas vrijdag komen. Ik zeg “pas” want de eerste gasten voor de mobile-home’s waar ook wij in zitten komen a.s. woensdag aan ………….. wij vertrekken waarschijnlijk donderdag naar de Ardeche alleen het onderkomen daar moet nog even geregeld worden 🙂

Ondertussen hier z’n gangetje, na het brengen van de ochtend koffie rond 10.30 uur rij ik naar de supermarkt voor het avondeten, net op tijd terug voor de lunch en ‘s-middags ben ik bezig met het klaar maken van een eerste MH voor de eerst komende gasten.

Keep in touch en houdoe

SUNDAY BLOODY SUNDAY
DE ARDECHE