DE ARDECHE

Ja en dan is La prairie gereed en tijd om te vertrekken naar zoals dat zo mooi heet nieuwe verten. Jan en Ton met de servicebus en onze persoonlijke spullen als eerste weg om ongeveer negen uur. Jan en Annie met hun Californiacamper zouden daarna dus iets later vertrekken maar de accu begaf het dus waren er startkabels nodig. Hilarisch moment in de ploeg waar drie Jannen in samenwerken. Want toen Riet van de derde Jan aan deze laatste vroeg om Jan te assisteren met starthulp omdat de bus weigerde ging deze derde Jan achter de eerste Jan aan die al een half uur weg was. De tweede Jan stond naast zijn bus met de startkabels te wachten toen ie Jandrie weg zag rijden en dacht waarom gaat ie de andere kant op ? Of zou ie niet achteruit durven rijden ? Kunt U het nog volgen ? Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn Jan en Annie ook van start gegaan gevolgd door mij ………. een BMW start natuurlijk altijd en zouden Jandrie en Riet een dag nablijven om de eerste gasten te ontvangen. Zelf dus op weg via de tolweg Beziers – Perpignan-Orange- Montélimar en dan de binnenweggetjes op om nog een veertigtal kilometers dwars door de Ardeche te gaan teneinde Darbres te bereiken alwaar de camping Les Chamilles zich bevind waar de volgende tien tenten gebouwd zouden gaan worden. Darbres ligt niet zover van Privas af waar ik al enkele malen zelf met de kinderen en ex gekampeerd had en later met Daan en Sandra. Een heel mooie streek en leuke weggetjes er naar toe.

Direct die middag aan de slag en ‘s-avonds een onderkomen gevonden op de camping Las Arches c.a. 15 km verder waar wij nu in twee luxe mobile-home’s verblijven t/m c.a. 16 juni ……………

wordt vervolgd …………

TENTJE OP ZETTEN
NEGEN