POST CORONA

Lekker een week binnen gezeten.

Lekker een week binnen gezeten ??

Jaha, lekker een week binnen gezeten ! Maar toen werd het zondag, ik tuimelde uit bed en zag dat het een prachtige dag was. Snel even wat eten, douchen, aankleden en op pad. Een wandelingetje om te beginnen. Een gezellig tafeltje geboekt bij Chez les Arc dór , lekkere koek en cappuccino genuttigd en met een kleine omweg in het zonnetje terug gewandeld. Meer heeft deze eenvoudige jonge oudere niet nodig om te genieten maar er kwam nog meer. Thuis gekomen vraag ik mij dan af welke van de bezigheden die ik “in mind ” had nu eens te gaan uitvoeren. Er lag nog een stuk krant met een bepaald artikel ongelezen, ik kon verder met het verfraaien van mijn bioscoopscherm, de brommer stond al meer dan 2 maanden op stal, zou ie nog wel starten ? Fraai weer zoals reeds vermeld en morgen regen. Keuze derhalve niet echt moeilijk. Brommer naar buiten, aantrappen en ja verdomd probleemloos starten. Snel wat gepaste kleding aan en weg was deze geluksvogel. Heb al eens eerder via dit pamflet vermeld dat het een feestje is om dit vervoermiddel te gebruiken, nou dat was vandaag niet anders. 8˚ was het maar desondanks absoluut niet onaangenaam. Heerlijk even aan het gas gedraaid, de quickshifter getest, kortom het was weer genieten. Daarna nog wat in de garage geprutst en voor je het weet is ’t alweer etenstijd. Morgen maar weer verder klussen …….. oh nee, eerst weer even squashen en voor woensdag staat er nog een tweede squashafspraak.

Ik moet toch maar eens wat meer rust gaan nemen 🙂

CORONA CORONA CORONA
MAE WEST en DALI