BROERTJE,ZOONTJE,NEEFJE

Afgesproken met neefje Ruud, JC en deze luie oude man om op de brommer een keer naar broertje ( woonachtig ) in Duitsland te rijden. Ruud zou een route uitzetten via kleine wegen en afgelopen vrijdag 2 juni was ’t zover. Inmiddels is het 15 juni , je hebt ’t druk met padellen, campingbezoek, bootje varen en veel andere leuke dingen en maken we dit verhaal eerst is even af om vervolgens ons luieren, geen flikker uitvoeren etc. te vervolgen.

Eerst via een gigantische omweg naar Boertange voor een lunch en vervolgens bovenlangs Bremen met o.a. de pond over de Eem naar Wense , ze halen daar de 99 inwoners nauwelijks, waar na een hartelijke ontvangst een prima barbeque en een gezellige borrelavond volgde waarbij ontstellend veel ( en dat na dat barbeque rundvlees ) ouwe koeien uit de sloot gehaald werden kortom ’t was gezellig.

De volgende dag een prima ontbijt en op weg naar nieuwe belevenissen waarbij Wolfsburg ( Volkswagen fabrieken ) het nieuwe doel werd , aan gekomen daar om 16.45 uur, het kasteel ( moderne kunst ) bezocht voor de nodige cultuur, om sluitingstijd 18.00 uur naar buiten en in het park daar op zoek naar een hotelletje. Ik zweer bij booking.com en dat kwam voor de zoveelste maal perfect uit. Want daar, gezeten in dat park vond ik iets ( appartement met 3 aparte slaapkamers ) waarmee die meereizende pubers redelijk content waren. Het is dan inmiddels 18.15 uur en tijd voor een bad. Hoever moeten we nog gaan rijden dan ? Wolfsburg is een redelijk grote stad. Nou eigenheimers het hotel is hier 250 m vandaan. Deze ervaring heb ik in mijn 9 jarige pensionado bestaan al zo vaak meegemaakt. Ik heb in mijn Bookingaccount inmiddels >120 hotels en apartementen staan en spreek dan niet eens over m’n airB&B-adressen en buiten deze twee sites om geboekte verblijfplaatsen. Ik moet altijd een beetje lachen om mensen die van te voren alles gaan boeken meestal uit angst op straat te moeten slapen. Nou arbeiders en overige ongelukkigen neem van mij aan …… ’t is mij nog nooit overkomen.

Op zoek naar een hotelletje 🙂

Schoon gewassen en omgekleed ‘s-avonds fantastisch gegeten bij een restaurant op c.a. een kilometer lopen af hotel en de volgende dag naar het Volkswagenmuseum waar veel leuke en interessante zaken te zien waren.

Na het museum eerst een deel binnendoor en vervolgens via de snelweg terug naar huis, afscheid van de jong en lui ( niet echt ) nabij Ootmarsum, zij moesten naar resp. Vlaardingen en Haarlem en ik via een mooie Achterhoekroute naar Meppel waar ik om c.a. 18.00 uur een leuk weekend rijker arriveerde.

Inmiddels heb ik een route klaar voor een rondje Nederland ( echt de grenzen langs ) van c.a 1300 km waarbij ik nog wel zie of er iemand mee gaat of solo en hoeveel dagen ik daar over ga doen. Wordt vervolgd jongens en meisjes.

WEG NAAR DE HEL
RONDJE NEDERLAND