VERVOLGKRIEBELTJES

Op mijn hotelkamer aan gene zijde van de tolweg heb ik ’s avonds heel lang bondgenoot Booking.com liggen raadplegen. De bedoeling van mijn vlucht was eigenlijk behoorlijk weer en geen regen. Kort daarna kwam de kick van “kan net zo goed naar Spanje doorrijden” , Spanje, boven Barcelona, gaf op zich wel goed weer maar ook regen en veel wind, massa’s hotels in de aanbieding geen probleem en toch was er zo iets als …….. een beetje verder zakken naar het zuiden richting de Provence is ook prima. Duur, goedkoop, super en simpel, alles heb ik gezien en kon niet besluiten. Dan eerst maar een stukkie rijden. Eerst die stomme weg door Lyon die meestal vast staat. Ook nu weer maar eerlijk is eerlijk het viel niet tegen. Stapvoets rijdend met het dak open en de zon op de knetter zag ik nog kans om JC te bellen. Die was aan het fietsen in Luxemburg en Oh Oh in de zeikregen dus. Voorlopig zat ik goed met mijn 27gr.

Na Lyon een terrasje gepakt in Tournon sur Rhône en daar vanuit 3 nachten geboekt in een chambre d’ hôte in Mérindol dicht bij een camping ??? in de Provence . Was niet duur, er zou een zwembad zijn kortom we gaan ’t zien.

Na enig gezoek ( had geen straatnaam) de kleine camping gevonden en gemeld voor mijn kamer.

Mijn luxe werkplekkie in de schaduw en koelte …….

Kippen scharrelden tussen de tenten door , een host die drie woorden engels spreekt, opgeteld bij mijn vier woorden Frans geeft dat een vermakelijk gesprek maar inmiddels zit ik dit verhaaltje in te kloppen op een plekkie ….. zo weergaloos . 10 meter verder klotsen de petangeballen vergezeld van de nodige frantalige kreten kortom na de laatste puntkomma ga ‘k eerst eens ff genieten. 🙂

Oh ja, op de valreep ………. deze moet je ff inzoomen. Ge maok wa mee op zo’n trippie !
KRIEBELTJES
VERLENGDE KRIEBELS