MONT VENTOUX, GIRO EN TOUR DE FRANCE

Het spreekt mij niet bijzonder aan alsook het geklungel in een zeemlederen broekje met tassen aan je fiets waar nauwelijks iets in kan en een zadeltje als een scheermes. Nee, geef mij die gewone stadsfiets maar met hooguit 7 versnellingen waar een paar flinke krantentassen aan kunnen en klaar. Het echte originele oorsponkelijke werk dus zoals ooit met het krantenwijkje. Uw voorzitter was alweer ruim twee weken thuis dus is het tijd voor de volgende uitdaging. Het idee ontstaan tijdens een terugreis met de motor af Schotland wachtend bij de ferry tussen andere Hells Angels, Satudara’s en No Surrenders. Wij bekeken elkaars motoren en wisselden wat kennis uit wachtend totdat de auto’s aan boord waren toen er op het laatste moment een al wat oudere man kwam aan fietsen met een jawel gewoon fietsje en krantentassen opzij die zich aansloot bij het helmenvolk. Ja, ook hij had een tweewieler. Vragend naar zijn belevenissen vertelde ie dat hij de “Muur van Hadrianus” langs gefietst was van west naar oost oftewel Engeland van coast to coast. Dat nu beste arbeiders sprak de voorzitter bijzonder aan, dat zou ik ook wel eens willen doen. En zo zou het geschieden ……………. nou ja er kwamen eerst talrijke andere vakanties maar nu na het lopen in Schotland en kortgeleden in Engeland kunnen we los. Bij “we” ook een aantekening want ik zou gaan met zus Thea ( haha, fiets met een traprem zonder versnellingen ) maar helaas door ziekte/verpleging van Piet mijn zwager moest zij afzeggen.  Begrijpelijk en terecht dus ga ik daardoor dit keer gewoon alleen. Aanstaande maandag met de trein naar Amsterdam en vandaar fietsend naar IJmuiden om er alvast een beetje in te komen. Het worden beschaafde afstanden van nauwelijks 50km per dag want ja we zijn niet gek en aardslui en bovendien het is al het gehele jaar vakantie voor de voorzitter dus ook nu. Ik houd U op de hoogte .

THE MAGICAL MYSTERY TOUR MET EZZEPES
KLEIN LEED EN INTENS GELUK ONDERWEG NAAR NEWCASTLE

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.