KLEIN LEED EN INTENS GELUK ONDERWEG NAAR NEWCASTLE

Fietsend naar het station in Meppel, onderweg de Lidle aangedaan voor heerlijke chocoladebroodjes. Bij het station inchecken, fietskaartje gekocht en tijd over om cappuccino(+deksel) te bestellen, tot zover begon de dag gladjes. Fiets in de ene hand cappuccino in de andere hand op weg naar de lift om op het perron te komen. Edoch …… onderste boven maar zelfs door Stevie Wonder nog wel te lezen een klein brandend lampje met “buiten werking” ………. Ja dat heb ik weer bromde de voorzitter. Dan maar met de fiets (en zware tassen ) de trap af, koffie bovenaan neer gezet, fiets in het geultje, lastig met dikke zijtassen, en downstairs gegleden want de remmen werken dan niet omdat de fiets gewoon veel te zwaar is. Toch wel heelhuids beneden gearriveerd, fiets parkeren, weer naar boven voor de koffie en terug. Op naar de tweede lift, deze werkte wel, fiets naar binnen, koffie naar binnen, knopje drukken, deur sluit, lift gaat omhoog, lift arriveert op perronnivo, deur opent zich …………niet …….. Ja dat heb ik weer bromde de voorzitter. Alle knopjes geprobeerd echter geen response …….. opgesloten in de lift, wel met koffie ……… dat dan weer wel. Intussen kwam de geplande trein aan denderen ( nee da’s gejokt om het verhaal leuk te maken ) wat er wel ging denderen was de lift want die zakte weer doodleuk naar beneden, ja dat heb ik weer bromde de voorzitter. Beneden gekomen het knopjes-proces (daar ging de deur overigens wel open ) herhaald en hup daar gingen wij weer naar perronnivo, dit keer ging de deur wel open , snel de fiets naar buiten, de koffie eruit en het perron op. Nou als dat zo tot aan IJmuiden gaat heb ik het goed voorelkaar dacht ik nog. Maar hoop gloorde ………….. na het instappen met de fiets een praatje gemaakt met twee aardige (ook fiets) dames uit Leeuwarden die op een gegeven moment de leeftijd van de voorzitter schatten ( de schatten ) op 50 jaar !! Nou, ….. A.dam-zuid / IJmuiden op de fiets ging nadien als met vleugeltjes. Tussentijds in Haarlem met JC en zijn collega nog even de broodjes genuttigd. In IJmuiden lang gewacht aan de kade na het inchecken voordat de fietsers aan boord mochten maar ach een babbeltje hier en daar met medefietsers en bikers en dat leed was ook wel weer te dragen.

IMG_2890

’t laatste plaatje voor het inschepen.                                       Lekker gegeten aan boord, spaghetti, glas rode wijn en thans dit typende zittend in de bar met koffie en drambuie en op de achtergrond een band die sixties en seventies spelen dus ja de dag kan niet meer stuk voor deze vijftigjarige  (??)    Dat heb ik dan toch maar mooi weer bromde de eeehhhh ……

MONT VENTOUX, GIRO EN TOUR DE FRANCE
COREBRIDGE HERE I COME !

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.