PORTO HERE I COME 2

Gisterenochtend eenvoudig ontbijt in hotel Las Palmeres in Zafra. Afrekenen en lachen, kamer/ontbijt/diner/drank totaal 40 euro , niet geloven ….? zie de “factura”  Buiten het stadje even tanken en gaan voor de laatste c.a. 500 km . In Spanje was het leuk toeren maar ook hier na de Portugese grens overschreden te hebben was het genieten via schitterende tweebaanswegen door een heuvellandschap met veel groen, akkers met bomen (grappig , leken net parapluutjes die elk een cirkeltje schaduw gaven) en leuke oude dorpjes en dito stadjes.

Geen landschapsfoto’s gemaakt onderweg (stom) maar wel enkele andere. Wederom die prijzen hier… in een klein oud stadje aangekomen een koffieadresje (zie uitgelichte afbeelding) gezocht en 2 koffie gedronken, afrekenen euro 1,20 . M.b.v. navigatie bereikte ik vrij vlot Hotel Fenix in Porto waar een luxe grote kamer wachtte. De (inmiddels) dikke vieze Duitse beier in de parkeergarage en ik in het ligbad.  Morgen motor wegbrengen naar de ouders van Ricardo (stalling voor twee weken) en huurauto en Sandra ophalen in die volgorde 🙂

Keep in touch.

Een zeer rustig plekje om even een appel te eten.

Een zeer rustig plekje om even een appel te eten.

Spreekt voor zich .

Spreekt voor zich

Leuke oude stadjes.

Leuke oude stadjes

PORTO HERE I COME
WONDERFULL PORTO.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.