TERUG NAAR MEPPEL

Na de dakpannenreparatie bij Wim en Cisca in de Dordogne de volgende dag de boel ingepakt en op weg naar huis. Mijn I-phone welke ik gebruik op de motor voor navigatie kreeg wat problemen met opladen en onderweg in de stad Chateaurouge na enig vragen op zoek gegaan naar “Happy Phone” voor een nieuwe battery , om daar te komen raakte ik in gesprek met een aardige gast bij een makelaardij die even zou meelopen naar het juiste adres waarbij ik de motor bij hem voor de zaak kon zetten en hij er op zou passen. Happy Phone, een zaakje van 3×3 meter bevolkt met 3 hipsters vroeg 20 minuten de tijd en €20,- en dan had ik een nieuwe accu in de phone. Da’s natuurlijk lachen als je bedenkt dat e.e.a. bij Apple zelf het vijfvoudige kost en je echt niet met 20 minuten weg bent. Terug naar de makelaar in de tussentijd waar ik koffie kreeg aangeboden en in gesprek raakte met mijn gastheer welke ook de eigenaar bleek te zijn en en-passant vertelde zelf 35 motoren te bezitten ! 35 motoren ?? Hij liet diverse foto’s zien met zelfs o.a. een 49cc Zundapp en zei ….. ach …… als ik geen huizen zou verkopen verkocht ik motoren. Na de gerepareerde phone opgehaald te hebben ging ik terug naar de makelaardij om afscheid te nemen echter de gast was inmiddels telefonisch in gesprek en met een ferme highfive namen wij zonder woorden afscheid. Toch aardige jongens die Fransen.

Nog één hotel even na Parijs en de volgende dag retour in Drenthe waarbij ik een kleine drie weken had om bij te komen van de afgelopen spaanse zes weken want op 23 juni zou ik op vakantie met Sandra en daar zeg je toch geen nee tegen alleen wat doe je in die tussentijd …….. nou arbeiders en overige ongelukkigen de voorzitter had een leuk project op en rond het circuit van Zanvoord waarbij JC en ik een mini-slipcursus kregen in de I3 oftewel de electrische BMW.

Hartstikke leuk en soms nog verdraaid lastig op die gladde stukken maar daar ging het natuurlijk juist om.

Nog vele malen leuker was het rijden richting Heemstede met de hybride I8 waarbij wij onderweg wisselden van cabrio-uitvoering naar coupé

Een fantastische ervaring die zo’n tijdje thuis zijn natuurlijk weer extra leuk maakt.

JEZUS KOMT MIJ HALEN
YES, YES, YES !

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.