WIR SIND WIEDER DA

Ja, op weg naar het Comomeer of eerst Turijn was de bedoeling. Die laatste via zuid-oost Frankrijk, echter in een hotel in Dijon het weer in Italie bekeken en dat was niet best. Deze eerste dag zo’n 750 km gereden en als we de volgende dag nog zo’n klapper zouden maken was je in noord-Spanje. Misschien wel leuk om eens rond te gaan hangen daar waar ik enkele maanden daarvoor dit jaar een week of vijf gekookt heb voor de tentenbouwers.  Prima strandjes daar in de buurt en dat alleen al was voldoende om Monnickendam omver te lullen dus stonden wij maandagavond (dag twee) aan de balie van hotel Nautic Park in Playa ‘d Aro en voor €55,- / nacht incl. had men daar voor ons een zeer luxe en ruime kamer, zwembad en uitgebreid ontbijt.

Ik ken daar inmiddels aardig de weg dus de volgende dag per fiets de omgeving verkennen en de beloofde strandjes/baaitjes getoond waar bij goed weer de volgende dag direct gebivakkeerd diende te worden.

Helaas voor mij was het de volgende dag perfect weer dus was ik die ene Jan met de korte achternaam.   Nee nee gewoon Jan Hen dus. Parasolletje, laag stoeltje en matje mee op de fiets, de rest daar ter plaatse gehuurd.

Jan met korte achternaam op weg naar strand.
Jan Hen with his fietsjj going to the beach.

Die dag aan het strand doorgebracht in een bepaalde horizontale positie waarbij onderstaand beeld mijn deel was ………………..

Daarnaast …… toegegeven ook leuke dingen gedaan zoals oude stadjes bezoeken als Pals en Begur, lekkere tapas eten, paella en pulpa. Gebruik gemaakt van gezellige terrassen, Dinie en Ab bezocht ( beheerders) op de plaatselijke camping waar ik vijf weken gewoond heb. Zelfs nog de lekkere pintxos gevonden in Begur , flessen stroopdikke sherry PX aangeschaft voor een matsprijsje kortom prima, prima prima ………..

Pintxos eten in Begur.

Zaterdag vertrekken wij naar Santa Susanna naar een appartement waarbij de bedoeling was een week te blijven echter omdat Daan vrijdag komende week de uitslag van een mri-scan krijgt wil Sandra daar graag bij zijn en zullen wij wat eerder dan gepland vertrekken. Tot die tijd gaan wij eens zien wat daar te beleven valt.

WAAR WIJ HEEN GAAN JELLE ZAL WEL ZIEN !
SANTA SUSANNA BEZOEKEN