POSTSCRIPTUM IBIZA

Had voorgaand geschreven over een min of meer deplorabel Ibiza. De laatste dag hier besloten om een rondrit te maken over het eiland. Het is niet zo erg groot en ik rij met benzine van €1,42/liter dus dat kan er nog wel af 🙂 Eerlijk is eerlijk vanaf Ibizastad ( Eivissa ) langs de kust naar het noorden wordt het qua beeld een stuk aantrekkelijker. Wat ook wel leuk is , het seizoen wellicht , je komt geen hond tegen en ook geen auto’s overigens. Mooie smalle door bossen slingerende wegen ook perfect voor op de motor en aan ’t eind van zo’n weg een rustig strandje en/of baaitje en her en der tegen de heuvels aangeplakt altijd witte mooie villa’s . Duidelijk een ander beeld van wat ik eerder schetste.

En toch nog 23 gr.

De volgende dag vertrok de ferry naar Valencia om 12.00 uur en had ik nog ff de tijd om in de stad wat aan te schaffen en op een terras koffie met een chocolade-croissant te nuttigen. Dat kost hier naar hollandse begrippen geen …….. weinig dus. Daarna naar de haven om in te schepen. Aan dek stond een fikse wind maar wel voorzien van een brandende zon.

DE WATERWEG NAAR IBIZA
EN HOE IETS SIMPELS HEEL LEUK KAN ZIJN.