VOORBEREIDING OP ZUID-AFRIKA

Hoe krijg je nu een tas vol voor een maand Zuid-Afrika? Nou, ik niet……… meestal kom ik ter plaatse wel weer het eea te kort maar dat zien we dan wel weer. Opmerking van Sandra ……….. heb je die T-shirts wel zo gekozen dat ze combineren met de aanwezige broeken? Welke broeken? Welke shirts? Ben al blij als die tas vol komt laat staan dat ’t ook nog combineert. Vandaag belde Peter (SA) nog omdat ik op z’n verjaardag op de voicemail stond. Heb je nog vragen voordat je vertrekt? Nou nee, alles is beantwoord ……. baajdeweej   is dat adres van jou nog wel juist? Ha, goed dat je ’t zegt, nee we zijn verhuisd ik zal even het juiste adres verstrekken. Toch handig als je op het punt staat 14296 km te gaan reizen. Maar voor de rest ………… ach dat gaat wel goed komen.  Zaterdag ontbijten op Schiphol, inchecken , het nekkussentje welk in de aanbieding bij Xenos maar toch niet mee genomen ………. zacht roze,  nou ja, daar gaan ze mij niet mee zien in het vliegtuig.  Buren geinformeerd , plantjes, goudvisje ……. ja Henk, ook het visje af en toe een beetje water. Motor van de lader af. Heb vandaag nog even gereden , sjezus wat was dat koud, voornamelijk in het gezicht (heb je natuurlijk met zo’n jethelm) ik wist niet hoe snel ik weer naar huis wilde. Als ik terug kom van SA liggen de vlieg- en treintickets reeds klaar voor een weekje wintersport in Frankrijk. Jaja, dat luieren moet wel vakkundig gepland worden, als ik niet retour kom per gipsvlucht, vervolgens lopen met Huib op “the isle of Arran” in Schotland.

IBIS IN BORDEAUX
DOE IK ‘M WEL WEG OF NIET ?

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.