CAPETOWN

2/14/2015

Nou dat viel weer niet tegen, vliegtuig op tijd weg, aankomst prima op tijd, meisje van het hotel stond netjes te wachten op de afgesproken plaats, Afrikaanse flappen getapt,mooi luxe hotel,  morgen huurauto ophalen en naar Guesthouse in Kaapstad. Onderweg twee kranten uitgelezen en gepuzzeld, een filmpje , lekker gegeten en bons daar stond ie al weer op het platform. Laatste reis voor pensioen van de gezagvoerder werd er verteld.  Pech/Poch……  ’t zal toch niet waar zijn dacht ik nog. Staat er dadelijk een arrestatieteam klaar ………. Je weet het maar nooit bij die KLMers.   Maar nee, hij en ook wij mochten gewoon gaan.

VERJAARDAG
CAPE TOWN – THE WATERFRONT

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.