CAPE TOWN – THE WATERFRONT

Prima hotel, zeer modern ingericht, uitgebreid ontbijt kortom perfect.  Auto opgehaald bij Hertz, Kia ….? Redelijk grote auto, dat stuur rechts geeft voor mij weinig problemen, had ik met de oude MG ook maar dat de knippers rechts zitten ipv links  dat vergeef ik zuidklorianen nooit. Bij iedere afslag ging de ruitenwisser aan ipv de knipper en daar kan ik slecht tegen. Dan heb je daarnaast nog van die zwartmanne die hun hand ophouden als je geparkeerd hebt omdat ze op je auto gepast zouden hebben, ook daar kan ik slecht tegen maar voor de rest is Kaapstad een heel leuke stad met aan the waterfront een mall met Hugo Boss, Armani, LouisVuitton e.a. , voor ons shopaholics een walhalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het verblijf in het B&B in Kaapstad de volgende dag waar wij overigens drie dagen zouden blijven viel niet tegen. Een nederlandse gastheer, de bediening, de kamer, het ontbijt kortom alles was goed geregeld. Het enige waaraan ik wel sterk moest wennen waren de ( goed bedoelde ) instructies die wij kregen zoals het verkondigen van de do’s and dont’s waaraan wij ons dienden te houden voor onze veiligheid, de enorme electrische bediende poort waardoor je hermetisch afgesloten zat voor tout Kaapstad etc.

Uitzicht vanuit onze kamer.

Gegeten in een Portugees restaurantje buiten Kaapstad aan de kust en morgen naar Robben-eiland.

Keep in touch.

CAPETOWN
DE TAFELBERG OF HOE GEK MOET JE ZIJN

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.