STUIFMEELKOEKIES EN GERIEFHUISIES

 

Vandaag naar Stellenbosch gereden en in Oom Samie Se Winkel een Zuid Afrikaans woordenboek gekocht en heerlijke Biltong. Een verleidelijk meisje heet hier een stuifmeelkoekie of een donsdosie, als je verdwaalt dan het ons wat afgeswerf. En als je dit allemaal flauwe kul vind dan praat hulle apetaal en wil je een facelift dan haal je een rimpelstrijk en als je wil piesen dan doe je dat op het geriefhuisie. Zo kan ik nog een uurtje doorgaan , als je wat vertaald wil hebben dan roep je maar.

 

 

We zitten nu twee dagen in een vineyard cottage, zie foto van pool en uitzicht en gaan straks ………… ’t is langzamerhand vervelend ….. Heel lekker eten.    Oh ja, ……Ik werd zojuist H.Timmers 2 genoemd omdat ik vergat de kastdeur te sluiten ……….. Bedankt Huybrecht.

Ons poeleke

 

 

Ons uitzicht !

OOK DIT IS ZUID-AFRIKA
BERICHT VAN DE VOORZITTER

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.