BERICHT VAN DE VOORZITTER

Vandaag de statuten van de vereniging geeerbiedigd oftewel geen zak uitgevoerd. Niet uitsluitend op die saamtrekker (sluitspier) gezeten maar toch ………..na 11 uur pas weggegaan, Mr Hertz kwam met een andere auto, (VW), nu wel een automaat, nu wel een hoogteverstelbare passagiersstoel, Sandraatje werd Sandra en je gelooft het of niet maar de knipper zit links en de wiper rechts. Zijn ze in Wolfsburg m.i. toch iets slimmer dan in Seoel. Aldus op naar het eerste terrasje voor koffie want van auto’s ruilen word je moe. Vervolgens naar Nederburg een heel groot chateau even buiten Paarl gebouwd in koloniale stijl. Ons zelf een rondleiding bezorgd ……… als je door blijft lopen en nergens wordt aangesproken …… prima toch.   Wijnmuseum bezocht, in de winkel wijn geproefd en gekocht ( lachen om die prijzen hier) en vervolgens op het terras van ’t bijbehorend restaurant een eenvoudige doch voedzame lunch met uiteraard een goed glas wijn. Heerlijke salade werd het en met wat voor uitzicht. Nee laat ons maar schuiven.  Waar je hier ook vrolijk van gaat kijken zijn de benzineprijzen n.m. €0,75 ct / lt.  Toen ik die Hertz-auto kombrengman vertelde dat bij ons de prijs dubbel zo hoog was ging ie terstond door de hoeven. Als je hier belt tijdens het rijden kost je dat net zoveel als in Nederland maar pikken ze ook je mobieltje in.  Niet echt verkeerd toch …..? Na de wijngaard snel naar huis want er moest nog geplonst worden in het zwembad. Zoals ik al zei geen spectaculaire dag maar wel een verantwoordluieren aanhanger waardig.

Morgen richting Hermanus aan de kust ………….. En als Zuid-Afrikaanse dagafsluiter ( ik ben niet dom) Ek is nie onder ’n kalkoen uitgebroeid nie.

STUIFMEELKOEKIES EN GERIEFHUISIES
ONDERWEG NAAR GEORGE

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.