MY FIRST BIRDY

Broer en schoonzus op zondagochtend om 09.00 uur naar de bioscoop, ja,  dat kan hier allemaal. Dat ik daarna op dezelfde zondag om 13.00 uur bij de chinees zat  ……….. ?????? Kan me de tijd niet heugen dat ik op zondag om 13.00 uur bij een chinees gezeten heb.   Maar goed , het eten was lekker en daar gaat het toch om. Sjeng-Fong-Peng heeft geen drankvergunning dus breng je gewoon je eigen fles mee. Deze wordt door Sjeng ontkurkt en keurig in de vlakke hand met het etiket zichtbaar naar boven (exact zoals het hoort ) vervolgens netjes ingeschonken.  Niets mis mee behalve dan dat Sjeng daarbij gekleed gaat in een te lange spijkerbroek met groene sporthuiscentrumgympen eronder. In de middag daarna voor de verandering maar eens naar de golfbaan voor het slaan van een paar gaten. En ja ! daar gebeurde het op een par4 baan direct op de green en putten voor een eagle , dat mislukte maar werd uiteindelijk een birdy, in het clubhuis daarna maar een biertje op gedronken.   Kortom mijn dag kan niet meer stuk. Morgen naar Oudshoorn naar het faforiete restaurant van de familie om peel-potato’s te gaan eten. En morgenavond ( broer Peter is Arsenalfan) voor de buis voor een rechtstreeks verslag van de halve finale van de FA-cup. Kortom ……….. wat hebben wij het weer slecht .

RONDOM (TIJDELIJK) HUIS EN EEN KLOTE-KIES
PARTIR C`EST MOURIR UN PEU

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.