RONDOM (TIJDELIJK) HUIS EN EEN KLOTE-KIES

Ja, eigenlijk was het niet de kies ( daar hoop ik nog lang mee te mogen kauwen) maar de wortel er onder. In Meppel een week voor de Afrikareis was ik al onderhanden genomen maar de tandarts vond e.e.a. nog niet ernstig genoeg voor een wortelkanaalbehandeling. Tot eergisteren had ik af en toe last en moest ik bepaalde zaken met beleid vermalen maar was nog wel verdraagbaar.  Vanochtend echter ging ik een paar maal bijna door het plafond en bedacht ik …………… m’n vakantie laten verknallen tot aan de afspraak welke ik reeds had in Meppel of eeeehhhh…….. Nou dat laatste werd het.  Ik kon direct komen en omdat een andere patient zo vriendelijk was te laat te komen kon ik ook direct onder het mes.  Rond 10.00 uur was ik weer thuis een wortel minder en ook 800 rand maar dat had ik er graag voor over. Momenteel geheel pijnloos en ik hoop dat dat zo blijft. Ik logeer bij broer Peter en schoonzus Beryl in een leuke bungalow op een z.g. estate, eigen slaapkamer en badkamer dus heel draaglijk en dagelijks een uitgebreide maaltijd . Mij hoor je niet (kies/meer) klagen. Af en toe zoals dat hier heet ” een paar gaten slaan”  ………. wat staat voor een 18 holes golfbaan , een interessant spoorwegmuseum bezocht en vanmiddag in een gezellig restaurant gelunched. Kortom de voortzitter is weer helemaal in z’n element.

Zicht vanaf de oprit op de bergen naar het noorden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLAUW KRANS EN GROOT RIVIER
MY FIRST BIRDY

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.