EEN NIEUWE BLOG..

Het heeft even mogen duren, maar hier ben ik dan weer op het digitale veld om de nodige onzin en allerlei onnuttige zaken neer te pennen. ┬áDit keer met een heuse ‘responsive’ website, wat inhoudt dat jullie me zelfs op een tablet of mobiele telefoon kunnen volgen. Wat wil een mens nog meer…..?

Het zal nog wel even duren voordat ik gewend ben aan de nieuwe interface van dit blogsysteem. Maar als ik eenmaal doorheb hoe e.e.a. werkt dan zal ik weer naar hartelust gaan posten. Bijvoorbeeld over Schotland… of de volgende bestemming …….. het eiland “Man”

DAVID ROBERT JONES EN DE DRIE GEZUSTERS
DE DRAAD OPPAKKEN.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.