FEESTJE !

Nou ja, feestje ? Niet echt vermeldenswaardig want in het huidige leven van de voorzitter is het iedere dag feest. Waarom toch die titel, nou beste arbeiders vandaag kreeg ik via de reisverzekering te horen dat er €230,- overgemaakt zou worden terwijl ik c.a. €200,- aan onkosten gehad heb ! In de derde week van juli kreeg ik wat troubles met mijn motor in de buurt van St-Malo en moest ik naar de BMW-dealer in Rennes en om terug te komen naar m’n tentje mocht ik een auto huren.

Dat in het kort……….. Het circus wat daarna bij thuiskomst volgde teneinde de gemaakte kosten te claimen verdient de benaming “soap” . Eerst een verkeerd adres, daarna een mail met gegevens daarna een ander adres dan krijg je ANWB-verzekeringen aan de lijn ?? terwijl ik toch echt bij ING verzekerd ben. Daarna weer een brief van ING, dan is men de post kwijt (intern ) , na de nodige ( vele) langdurige telefoontjes eindelijk een persoonlijk bevestiging dat ik e.e.a. overgemaakt zou krijgen ( 3okt.) waarop je twee weken wacht, niets bijgeschreven ziet, weer maar even bellen. Ehh. ja , we hadden toch nog wat vragen……… ?      Maar U gaf aan dat e.e.a. overgemaakt zou worden !  Nee, dat hebben we niet gezegd hoor …… ??   Anyway , vandaag 18 oktober na weer enkele telefoontjes eindelijk een bevestiging per mail en na de nodige verontschuldigingen ook maar enkele tientjes meer, hoera dus.  Je moet er toch niet aan denken dat dit je overkomt als je overdag werkt …….. ben je weinig productief in die periode.  Gelukkig maar dat ik dit achterover leunend kan uitvoeren.

En Hans…….. wat doe jij zoal als je niet op reis bent ………. ikke ? nou ehhhh de reisverzekering , belluh !

Nee, dan maar weer snel op reis …….. wat gaan we doen, nou de herfstvakantie is aangebroken en S. wilde graag naar Texel dus gaan we morgen t/m eind van de week naar Limburg ( kunt U ’t nog volgen ) om daar eens een beetje te wandelen, fietsen en niet te vergeten shoppen want Maastricht, Luik en Aken zijn dichtbij.

TIJD VOOR NIEUWE AVONTUREN
DE BERGEN VAN LIMBURG

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.