JUNKIE ON THE ROAD AGAIN

Het zou de titel van een roman kunnen zijn echter het is niets meer dan de aanhef van dit epistel afkomstig van een aartslui individu die luieren, leuke dingen doen en andere lanterfanterige bezigheden tot belangrijkste agendapunt verheven heeft. Zo,  daar ’s de kop weer af.

Het is halverwege juni en de teller staat op een midweekje Brussel , Wintersportvakantie, twee weken Ardennen en Normandië, (bijna) twee weken Gran Canaria, Midweekje Monaco en nu de voorbereidingen voor Verona.  September Mallorca is ook al geboekt maar da’s nog ver weg. Eerst dus Verona.  Vorig jaar met de motor naar Porto (vanuit zuid-oost Spanje ) is prima bevallen dus nu het plan gevat om een volledige week uit te trekken om in Verona te geraken.

Als je je kwaad maakt kan dat ook in twee dagen maar dan moet je niet lui zijn. Zondagochtend a.s. samen met John Köningsman (zelfde motor) vertrekken voor een tocht langs de rivieren Waal, Lek en Maas richting Maastricht, slapen in Eijsden bij Ebel vervolgens tegen de Franse grens de stacaravan van Pedro gebruiken, stukje door in zuidelijke richting en ruim boven Basel  naar het oosten en via het zwarte woud verder zuid-zuidoost aanhouden naar de streek Algau. Vandaaruit een geprogrammeerde tocht richting Bolzano met onderweg passen en hellingen tot 25%. In mijn idee rijd je dan recht omhoog de hemel in maar dat zien we dan wel weer.

Vervolgens het plan om vanuit Bolzano een tocht te maken naar de Stelviopas (volgens de motorbijbel moet je daar eens geweest zijn) en daarna langs het Gardameer richting Verona alweer mijn liefje ingevlogen wordt voor een tweeweekse vakantie in- aan en rond het Lago di Garda. Een huurautootje staat reeds geboekt.  Als Sandra na twee weken terug vliegt ga ik eens zien hoe ik terug ga komen of dat ik misschien nog wel iets verder rijdt. Who knows? Ik niet in ieder geval.

OVER DE GEUR VAN VERBRAND RUBBER EN KUDDEVOLKLULLO’S
BLIKVOER EN ANDER LEED