BACK AT WORK

Ja ja, het was weer zo ver. Het zijn de laatste twee weken van Juni en dan moet de voorzitter weer op vakantie. Een redelijk zware last voor deze tengere schouders maar we gaan ons er door slaan en zien wel waar het schip niet strand. Strand, strand, niet, niet ???? Laat ik beginnen met het ergste, dat is n.m dag drie waarbij ik mee moest om te gaan liggen zonnen. Alles uit de kast getrokken, te warm, te koud, corona, eikenprocessierups ….. er was geen beginnen aan dus daar lag ik …… eind van de ochtend op een handdoek op kriebelend gras vlakbij een zandstrandje met af en toe een vervelende vlieg en kans op ( uit de lucht vallende ) teken. Om kort te gaan , inclusief lunch zijn we rond vier uur vertrokken en was deze ellende ook weer voorbij.

Nu effe beginnen bij dag één. Het bovenstaande huis staat in Zeddam, een plaatsje in de achterhoek en we zijn te gast bij Alby en Linda en rechts beneden is onze woonkamer met daarachter een slaapkamer en daarachter een grote badkamer. Eigen tuin en plaats voor de auto kortom superluxe. Zoals het hoort op vakantie relaxed vertrokken om 11.30 uur ( niet dat ordinaire gejakker af 07.00 uur ‘s-ochtends ) , onder weg de lunch in het leuke stadje Doesburg en eind vd middag gastvrij verwelkomd door eerder genoemde gastheer. De volgende dag een fietstocht naar Tolkamer ( daar waar de Rijn Nederland binnen komt ) je komt dan door een stukje Duitsland waar natuurlijk bij de Konditorei eine torte gegessen werden und schlussendlich beland aan de Rijn.

Daar was een terras met schitterend uitzicht, uitstekende lunch … ja ja het was weer hard werken.

HET BLIJFT LEUK !
DANK ZIJ CORONA