AFSCHEID

 Onderweg naar Kaapstad waar ik morgen de auto inlever en terug vlieg naar broer Peter in George en Sandra naar Amsterdam. Onderweg ditmaal via de N2 schitterende vergezichten twee steile passen en een magnifiek uitzicht op (in de verte) Kaapstad. Onderweg kom je qua vervoer van alles tegen variërend van luxe BMW’s, Audi’s, Jaguars en Porsches maar ook oude busjes, zeer trage vrachtauto’s (berg op ) , pick-ups in alle maten , het meest schrijnend is dan wel dat de blanke chauffeur voorin zit met een of twee lege plaatsen naast zich en een of twee zwarten buiten achterop. Maar ’t kan ook lachwekkend zijn gezien de foto’s van Sandra , al rijdendgenomen.  In Nederland zou ie van de weg gehaald worden .

 

 

Bij ons in Suid Afrika sal da eg  nie gebeur nie …………….

Thans nog even relaxen aan ’t zwembad van ’t hotel (28*) en een diner straks en dan ….. Ja , zoenen maar………

SENDRA AND THE BERRIES
LUIEREN IS OOK EEN KUNST

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.