WEER THUIS IN MEPPEL

De terugreis verliep voorspoedig alleen jammer dat er veel tijdverlies was bij het starten (lang moeten wachten op toestemming ) en landen op de polderbaan wat ook weer 20 min. taxieën opleverde. Tijdens  de reis zelf (nauwelijks 6,5 uur ) leken wij wel te vliegen uhh ? en op de bagageband hadden we supersnel de koffers in handen. Naar Monnickendam en kort daarna met het Citroentje naar Meppel. Thuis veel te veel te doen zoals uitpakken, wassen draaien, de volgende dag strijken,  koffer opbergen even de buren bezoeken met een bloemetje en danken voor de goede (thuis)zorgen. Kortom ik moest maar eens op vakantie om wat uit te rusten. Even wat plannen …………. Zondag in Biddinghuizen de BMW Motorradday lijkt mij wel leuk, komende week de Frankfurt Autosalon, 3 oktober in Assen de supercupraces en later in oktober in Eindhoven de Dutch Design Week. Wel snel even wat tussendoor gaan uitvoeren……. leuk museumpje oid, kortom er wordt aan gewerkt ( vies woord trouwens ). 

LONG ISLAND
STATUTEN STATUTEN STATUTEN

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.