STATUTEN STATUTEN STATUTEN

Via de statuten van deze stichting  is voornamelijk vastgelegd dat wij ons vooral niet met nuttige zaken dienen bezig te houden. Luieren, lanterfanteren en zalig nietsdoen is dan ook ons devies. Daaraan denkend gezeten in mijn achtertuin in de perfecte (eind) sep-temberzon herstellend van een griepje waarbij ik minder energie aan boord had dan een naaktslak in een vrieskist ( komt overigens wel vaker voor ) bedacht ik dat je om lid te zijn van deze stichting een aangeboren talent moet hebben voor het vermogen in alle omstandigheden heerlijk te kunnen suffen, te dutten, kortom zich bezig te kunnen houden met niets. Op deze namiddag (we schrijven 30 sept.) waarbij ijver Nederland zoals het hoort bezig is met hard werken teneinde het BBP omhoog te krikken zit ik hier in de tuin te bedenken of ik nu een nieuwe motor zal kopen (niet echt noodzakelijk ), een andere auto (ook niet echt nodig ) of wellicht beiden. Moet ik ook weer niet te lang over doen want denken kost ook energie. Als het om een motor gaat dan moet dat een gerenommeerd merk zijn met een zekere historie voorzien van cardan of snaar (natuurlijk niet zo’n ordinaire regelmatig te moeten smeren ketting) te denken valt dan aan BMW, Triumph, MotoGuzzi, Harley Davidson of (aardige nieuwkomer met een beroemde naam ) Indian. Eigenlijk valt HD al snel af omdat ik dat merk associeer met rijders met van die touwtjes onderaan hun armen, type linedancer en daar wil ik niet bij horen. Bij voorkeur een 2 cyl. chopper zodat BMW eigenlijk ook al afvalt. De enige chopper die ze daar in Beieren gemaakt hebben bezit ik al ( prima fietsje maar een nieuwer model is er niet ) blijven over Triumph, Guzzi en Indian . Dan volgt nog het het proces van de technische beeldvorming ( wat kost dit een ontstellende energie ) waarbij te denken aan ……. niet van die grote kachelpijpen als uitlaten, geen waterkoeling, niet al te grote (zichtbare ) oliekoelers, geen spaakwielen en toch wel minimaal ABS en last but not least niet al te naked. Dan heb ik het alleen nog maar gehad over de motoren ………. bij de auto’s is het nog iets ingewikkelder daar zal ik U voorlopig niet over lastig vallen.  Al met al …….. zo gezeten in mijn zonnige achtertuintje ………… We moeten het ook weer niet “te” druk krijgen he’ …………………

WEER THUIS IN MEPPEL
HOE EEN LEGBORD HARTKLOPPINGEN VEROORZAAKT EN SATUDARAH

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.