LUCKY BASTARDS II

Dag drie op Man begint met een z.g. Manx-breakfast wat inhoud dat er (eigenlijk gewoon engels ) twee vette worstjes een schijf gebakken bloedworst (black pudding),champignons, de eeuwige witte bonen in tomatensaus, een dik stuk bacon en een gebakken ei. Daarnaast toast en thee. Hele werelddelen hebben de britten destijds veroverd met als basis dit ontbijt en uiteraard om 15.30 uur de thee. Het ontbijt dus ………………. nou als je daar werelddelen op kan veroveren kun je er ook een stukkie op lopen. De voorzitter dacht aan een snipperdag wat wil zeggen ‘s-morgens 10 km lopen langs een schitterend kustpad met weer bijna uitsluitend wind en veel zon op je bol. In de middag wilde Huyb verder via een omweg van c.a. 12 km vanwege een mooi kustpad maar daar had ik er even genoeg van gezien en besloot om de korste weg te nemen rechtstreeks naar de volgende overnachting in Port Erin slechts 3 tot 4 km lopen maar wel wederom met de zonnebril op. Het adres voor vandaag was Hotel the Falcon Nest aan de boulevard van Port Erin. Daar gezeten aan het bier en dit stukkie tikkend met dat grandioze weer was het natuurlijk weer genieten. Het uitzicht vanuit deze op leeftijd zijnde verblijfplaats geeft onmiddelijk stof tot schrijven, kijk zelf maar mee.

20160427_165453

Als dit niet het perfecte leven en verblijven is van een aardslui individu als de voorzitter dan weet ik het ook niet meer.  Overigens morgen wordt het naadjeweer met veel regen en hebben we ook nog geen onderkomen dus dat wordt wellicht nog spannend. Maar ….. zoals ons credo luidt ” geen zorgen voor de dag van morgen ” . Voorlopig genoeg voor vandaag …. de heer Timmers mag nu wel weer een keer opdagen.  Is wel leuk overigens. Altijd als Huyb een omweg maakt waarbij ik geen zin heb om mee te gaan ben ik een watje en maakt ie dingen mee die nooit voorkomen als ik er bij ben. Dus vanavond heeft ie vast weer dolfijnen en zeehonden gezien en smekende blonde vrouwen meegemaakt die smachtend gevraagd zouden hebben of tijger geen zijn had om de lakens met ze te  delen …………….. gaap ……  je raakt eraan gewend.

LUCKY BASTARDS
NO LUCKY BASTARDS ANYMORE

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.