JA DAT HEB IK WEER

De meesten weten inmiddels al wel dat de voorzitter een overtuigde Anglofiel is.  Heerlijk land, fantastische mensen. Vanmorgen de tijd een beetje gedoodt door een museum te bezoeken over Man. Dat betekent dan katten zonder staart en de beroemde TT-races etc. Maar wel leuk en interessant.  Om drie uur de boot op en 15.30 uur varen met een T.gang werkelijk. Op de heenweg ging het al hard maar nu 31 knots oftewel  bijna 60km/uur en dat voor zo’n groot schip !!

hekgolf

Aangekomen in Liverpool hadden we al snel het hotel in het centrum gevonden. Voor het geld een luxe tent en vlakbij de kroegen .  Eerst een borrel daar, daarna lekker gegeten elders en toen terug in de pub. Chelsey speelde tegen Tottenham en als ze gelijkspeelden was Leicester voor het eerst in z’n bestaan onbereikbaar en Engels kampioen.  Twee gigagrote schermen aan weerskanten van de pub, jij in het midden met je whiskey en genieten…….. van de game, van het enthousiasme van de mensen hier kortom de fantastische sfeer. Op een gegeven moment moest de voorzitter sassen en ging daartoe naar het daarvoor bedoelde gebied. Bij de pot aangekomen en de gulp reeds geopend (nee verdere details volgens niet ) zag de voorzitter een kruk ( loopstok) in de hoek staan kennelijk door iemand die best zonder kon, vergeten. Als je je gulp open maakt zul je toch dat ding los moeten laten. Dit nauwelijks uitgedacht hebbende werd er op de deur gebonst en werd er in een onverstaanbaar Liverpool-Engels om de kruk gesmeekt. Nou ben ik ook niet de slechtste (?) dus toch maar de deur geopend en de kruk aangereikt. Zelden zo’n dankbaar gezicht gezien …………. piesen verbroederd of was ’t nou sport ????

VAN HET WESTELIJK FRONT GEEN NIEUWS
WATERSTONES

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.