DE HOBBY VAN RENÉ

Den lezer heil.

Vandaag dinsdag 21 juni heerlijk rustig begonnen na een heerlijke douche met koffie op het terras, een beetje kletsen, genieten van de zon, een puzzeltje in een oude krant kortom verantwoord luieren. Gastheer Renè kreeg plots een aanval van onverklaarbare werklust, mij althans volledig onbekend.  De man ging een boom uitgraven m.b.v. een oude spade en een minitroffeltje. Niets is heerlijker dan te kijken naar werkende mensen, nou ja er zijn wel heerlijker dingen natuurlijk maar zo gezeten in de zon…

Het probleem is dan toch dat je dat geploeter niet kunt aanzien en maar wat gaat helpen dus was ik even later bezig met een minitroffeltje… etc. Na veel gejutter en gesputter gaf het arme boompje (visie van Yvonne) zich gewonnen en werd na familieoverleg besloten om de boom tijdelijk te planten in een klein bassin in een kunststof kuip. Slechts een windvlaag was nodig om boom wederom horizontaal te krijgen dus werd besloten met behulp van spanbanden de boom te gorden aan het dichtstbijzijnde kolommetje.  Een half uur later lag boom weer horizontaal en is ie maar over de balustrade gekiept… RIP boom.

Hiermede kwam een einde aan wederom een schitterend avontuur… helaas arbeiders en andere verplicht de kost verdienende landgenoten… spannender werd het niet vandaag.

NAAR DE MIDDELLANDSE ZEE
DE HERTOG VAN ALVA

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.