NAAR DE MIDDELLANDSE ZEE

Vandaag stond er een tripje naar zee gepland. Yvonne zou boodschappen doen (met de auto) en de heren zouden zich verplaatsen met behulp van Zuid-Duitse kwaliteitsproducten (shit, ’t moet wel heel blijven natuurlijk, want ik moet nog ff) richting een terrasje aan zee waar ook Yvonne zich bij ons zou voegen. Een schitterende rit over- en langs bergen via perfecte stuurmanswegen met fantastisch weer, kortom een feestje om hier te mogen rijden.

Je komt dan na een fiks aantal bochten met klimmen en dalen uiteindelijk aan zee. Wat hier direct opvalt is dat het hier zo rustig is. Er is genoeg aan terrasjes etc. aan zee maar nergens druk. Heerlijk luieren op een terrasje in de zon maar ook een windje en een beetje kletsen met mijn gezellige gastvrouw en heer, fantastische koffie kortom de voorzitter had het weer helemaal voor elkaar.

Even poseren aan het strand in (dit keer) niet motorkledij.  En ook hier weer complimentjes voor onze motoren dit keer onder andere van een pas getrouwd Engels stel waarmee het ook weer gezellig kletsen was.  Volledig “La belle epoque” voor mij. Na nu nog twee dagen hier vertoeven en donderdagochtend vroeg vertrekken voor de rit naar Porto (c.a. 1000 km) waar ik op zaterdag mijn liefde weer hoop te zien.

Beachboy

Beachboy

foto 5

Zee, strand, palmbomen, motoren, alles…

KOELVEST AAN EN GENIETEN
DE HOBBY VAN RENÉ

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.