FESTINA LENTE

Wij schrijven 19 februari en ja het is nog geen lente maar buiten ( af en toe 15gr. ) lijkt het er wel op. Ook lente in mijn hart want ja het is zo ver, ik heb S. met haar eeuwige zonnebedjes, strandjes en zomersweercomplex eindelijk zover. Ik heb een voorzichtige toezegging om in juni dan eindelijk een keer samen naar Engeland te gaan. Veel mitsen en maren maar optimist als ik ben passen we daar ook wel weer een “sleeve” aan. Mocht het daar hard regenen dan hebben we Kroatie in gedachten, welliswaar een eindje de andere kant op maar da’s slechts een detail. Dit pamflet dus grotendeels gevuld met afbeeldingen van strandjes in Engeland want ja je moet alles uit de “closet” trekken ” to convince my lady ”

Fantastisch privestrand
Grandioos privestrand
Rustig privestrand
Ongeevenaard privestrand

Geweldig privestrand
Een beetje privestrand

Festina Lente heeft geen zak te maken met de lente overigens maar is een latijnse kreet zeer geschikt voor deze site want letterlijk betekent het “Haast U langzaam ” Nou ……. da’s dus op het lijf geschreven voor deze jonge oudere. Het verhaal van een beetje sporten, beetje lezen, beetje leuke dingen doen, beetje “geen flikker uitvoeren” gaat thans het zesde jaar in met , ik mag wel zeggen , nog steeds het grootste genoegen. Zoals gezegd in juni naar Engeland, september waarschijnlijk zuid-Italie. Maar eerst na de paasdagen vijf weken naar Spanje op de motor samen met motormaatje Pedro. We gaan daar c.a. vier weken tenten bouwen voor een tentenverhuurbedrijf en deze malloot heeft zich daarbij opgegeven als kok voor een ploeg tentenbouwers. Ik heb nu al medelijden met die gasten want ik kan verschrikkelijk vies koken maar ’t schijnt dat we verzekerd zijn dus iedereen komt best wel terug al is het dan wellicht horizontaal ………

LULLEN, WORSTEN EN OVERIGE AANHANGSELS.
FOKKE EN SUKKE BOUWEN EEN TENTJE.